B2B

COMPANY PARTIES
CONFERENCES
(PRODUCT) PRESENTATIONS
SEMINARS
KICK-OFFS

IMAGO EVENTS
GALA PARTIES
FASHION SHOWS
TAILOR-MADE EVENTS
DINERS
RECEPTIONS

Het AIR-personeel kan de locatie aanpassen aan uw evenement, zodat het bij uw gasten past, zoals een perfect op maat gemaakt pak. AIR biedt conceptassistentie, evenementen-planning en -beheer. Dankzij ons uitgebreide netwerk met externe leveranciers kan ons interne team van hooggekwalificeerde experts uw hele evenement van begin tot eind plannen en uitvoeren.

Uitgebreide ervaring in de organisatie van evenementen, aandacht voor detail en een streven naar het hoogst mogelijke serviceniveau. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat u geniet van uw feest. Het is zo simpel.
AIR is de perfecte evenement-locatie voor bedrijfsevenementen, (product) presentaties, seminars, kick-offs, imago-evenementen, modeshows, aangepaste evenementen en diners.

LOCATIE

 

AIR is gelegen in de Amstelstraat tussen het Rembrandtplein en het Waterlooplein. U kunt het gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Tram 4 en 9 stoppen praktisch voor de deur op het Rembrandtplein en metrolijn 54 stopt bij station Waterloo, op loopafstand van AIR. Parkeren in het midden van Amsterdam is geen probleem voor uw gasten. AIR ligt direct naast de parkeerplaats "The Bank". Op minder dan 300 meter afstand is de parkeergarage 'City Hall'

DUURZAAMHEID

 

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van AIR. Zo verbruiken de innovatieve toiletten aanzienlijk minder water dan een gewoon sanitair, met behulp van lucht.
Dit bespaart AIR jaarlijks voor ongeveer 100 tankschepen om water te geven. De LED-muur, de dragende component van de verlichting op de locatie zorgt voor een geweldige energie en de vloer is gemaakt van PVC-recycling. AIR ondersteunt liefde met het Earth Water Project, een project voor schoon drinkwater wereldwijd.

AIR werkt samen met professionele cateraars voor sit-down diners, snacks en buffetten. Alle culinaire verzoeken kunnen worden gerealiseerd. AIR heeft een voedselboek beschikbaar met een overzicht van de verschillende menu's plus alle mogelijkheden. AIR is echter niet gebonden aan een cateraar en biedt u daarom de mogelijkheid om uw eigen cateraar in te zetten.

B2B CONTACT

 

1017 DA Amsterdam
t: 020 – 820 0670
e: info@air.nl
i www.air.nl