Zien we jou in AIR Amsterdam tijdens ADE?

Deze week is het zo ver, het Amsterdam Dance event aka het grootste party event van de stad, gaat weer van start. Bereid je voor op 5 dagen lang dansen, feesten en een heleboel gezelligheid! Natuurlijk heeft AIR ook dit jaar een dik programma voor jullie op de planning staan, so be there en voorkom een zware FOMO.

16/10 Bizzey in de Club

We luiden ADE dit jaar in met de enige echte Bizzey in AIR! Vorig jaar was Bizzey in de Club binnen no time uitverkocht, dus zorg dat je er snel bij bent want deze papi doet het goed ;-).

ADE Bizzey in de club AIR Amsterdam 2019

Tickets | Facebookevent

17/10 Tiësto & Friends – Musical Freedom 10-year anniversary (SOLD OUT)

Nadat we lekker in de ADE vibe zijn gekomen, zijn we ready om de BPM omhoog te gooien bij de 10 year anniversary van Musical Freedom met Tiësto & Friends! Helaas is het event al helemaal uitverkocht, maar niet getreurd, er staat nog genoeg leuks op de planning.

Facebookevent

18/10 Smash The House 

Vrijdag zal Smash The House AIR op zijn kop komen zetten met een dikke line up waar onder andere Dimitri Vegas & Like Mike op staan! Dit wordt dus so-wie-so een avond voor in de boeken.

Tickets | Facebookevent

19/10 Nightvision by Broederliefde

Omdat jullie vorig jaar zo lekker gingen tijdens Nightvision by Broederliefde kon deze ook dit jaar niet missen in ons ADE-programma. Come through en vergeet je planga niet, want zoals Broederliefde zou zeggen; deze week leven we in de nacht.

Tickets | Facebookevent

20/10 GIRLSLOVEDJS w/ Jonna Fraser & Childsplay

Als grote afsluiter hebben wij ook dit jaar Girls Love DJs op het programma staan. Haal je tickets via de onderstaande link en trap samen met ons ADE superdik af!

Tickets | Facebookevent