fbpx

We gaan weer open! In de persconferentie van dinsdag 1 september is bekend gemaakt dat nachtclubs nog niet open mogen op de manier zoals we het kende. Daarom hebben wij verschillende aanpassingen getroffen waardoor het mogelijk is om wel weer de deuren te openen!

Deze aanpassingen hebben we op een rijtje gezet zodat iedereen weet wat hij/zij kan verwachten:

  • Via de website kan je een ticket kopen waarmee je een tafel reserveert voor 4 of 6 personen. Iedereen moet ten alle tijden genoeg afstand kunnen houden van elkaar. De tijden van tegen elkaar aan dansen zijn dus helaas nog niet begonnen. Blijf daarom bij je tafel zitten.

  • Bij binnenkomst zullen we je temperatuur opmeten zodat we zeker weten dat je corona proof bent.

  • Het heen en weer lopen om een nieuw drankje te bestellen hoeft ook nog niet! Op je tafel staat een QR-code. Met deze QR-code kun je drankjes bestellen en die worden naar je toe gebracht.

  • Omdat bij het binnenkomen en het weggaan je natuurlijk wel door de club moet lopen zijn er looproutes aangegeven. Hierdoor hoef je elkaar niet te passeren en kunnen we allemaal afstand houden van elkaar. Loop dus altijd via de aangegeven routes.

  • Ticketkopers ontvangen meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften per e-mail.

Dit is slechts een selectie van de genomen maatregelen. De veiligheid van bezoekers, onze medewerkers en artiesten is bij alle maatregelen altijd van het allerhoogste belang. Bij vragen neem gerust contact op en we verwelkomen je graag via deze nieuwe maatregelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.